Друзья! Если вы замечательно поёте и любите исполнять песни Майкла Джексона, но незнание английского языка мешает это делать - вам сюда! Здесь можно писать английские тексты русскими буквами.
Как выкладывать? 1 Пишем название песни на английском 2 Выкладываем текст песни на английскои и прячем под spoiler 3 Выкладываем транскрипцию песни и также прячем под spoiler
Список песен:
You Are Not Alone Ben The lady in my life I just can`t stop loving you Earth Song Billie Jean They Don't Care about Us Dirty Diana You are my life You Rock My World Rockin' Robin Man In The Mirror Smooth Criminal What More Can I Give Fall Again Heal the World Hold My Hand Privacy We Are The World (Demo Version) 2000 Watts Another Part Of Me Leave Me Alone Scared Of The Moon Someone In The Dark Bad Human nature I'll Be There Give in to Me Jam Speechless Off the wall
Сообщение отредактировал Ulitko - Воскресенье, 29-07-2012, 18:48
Louise, чудесная тема! Спасибо! Думаю, очень нужная!) Вот начнутся каникулы, и я с огромным удовольствием напишу и выложу транскрипции!) И могу их проговорить, если кому нужно будет!)
Дело в том, что я могу привести примеры многих людей, которые просили, чтобы им прочитали или неписали по-русски некоторые слова, так как понимать все правила произношения английского очень сложно. Ко мне тоже обращались с такой просьбой. Да и я, когда начинала учить язык, затруднялась в произношении некоторых слов. Потому я прекрасно это все понимаю.
Quote (Louise)
Будем очень благодарны!
Только огромная просьба писать, какие нужны песни) А то у Майкла их так много)
Louise, Танюшка, умничка!!! Спасибо большое за тему!!! Я думаю, она станет очень востребованной!!!!
Иришка, я надеюсь. Спасибо тебе за всё!
You Are Not Alone
Ю ар нот элоун
Энав(з)е дэй хэз гон Айм стилл олл элоун Хау куд вис би Юр нот хеа уиз ми Ю нева сэд гудбай Самуан тэлл ми уай Дид ю хэв ту гоу Энд лив май уо(р)лд соу колд
Эвридэй ай сит энд эск майсэлф Хау дид лав слип эуэй Самфин уиспэрз ин май ир энед сэз Вэт ю ар нот элоун Фор ай эм хеа уиз ю Зоу юр фар эуэй Ай эм хеа ту стэй
Ю ар нот элоун Ай эм хеа уиз ю Зоу уир фар эпарт Юр олвэйз ин май харт Ю ар нот элоун
Ол элоун Уай, элоун
Джаст вэ авэ найт Ай фот ай хёрд ю край Эскин ми ту кам Энд холд ю ин май амз Ай кэн хеа ё прэерз Ё бёрдэнс ай уилл беар Бат фёст ай нид ё хэнд Зен форэвэ кэн бегин
Эвридэй ай сит энд эск майсэлф Хау дид лав слип эуэй Самфин уисперз ин май ир энд сэз Вэт ю ар нот элоун Фор ай эм хир уиз ю Зоу юр фар эуэй Ай эм хеа ту стэй
You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart You are not alone
Уиспэ фри уордз энд айл кам раннин Энд гёл ю ноу вэт айл би вэа Айл би вэа You are not alone I am here with you Though you're far away I am here to stay You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart
You are not alone For I am here with you Though you're far away I am here to stay
You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart You are not alone
For you are not alone Not alone, oh Alone You are not alone You are not alone You are not alone Not alone Not alone Иф ю рич аут ту ми, гёл Ин вэ морнин Ин вэ ивнин Нот элоун Нот элоун Ю энд ми Нот элоун Тугев(з)э
Тугевэ
Прошу любить и жаловать. Кому чего непонятно - обращайтесь. Перевод уже не буду писать. Посмотрите в соответствующем разделе.
Сообщение отредактировал Louise - Вторник, 15-03-2011, 22:37
Ура!!!! ПЕрвый пошёл!!!!!!!!!!!!! я тоже обязательно распишу!!! только надо чтоб заказывали ? или мы так-всё подряд? чтоб всё было???( и нам за это ничего не было? )
There'll be no darkness tonight Lady our love will shine Just put your trust in my heart And meet me in paradise girl You're every wonder in this world to me A treasure time won't steal away
So listen to my heart Lay your body close to mine Let me fill you with my dreams I can make you feel alright And baby through the years Gonna love you more each day So I promise you tonight That you'll always be the lady in my life
Lay back in my tenderness Let's make this a night we won't forget Girl, I need your sweet caress Reach out to a fantasy Two hearts in the beat of ecstasy Come to me, girl And I will keep you warm Through the shadows of the night
Let me touch you with my love I can make you feel so right And baby through the years Even when we're old and gray I will love you more each day 'Cause you will always be the lady in my life
Stay with me I want you to stay with me..
Зе лэди ин май лайф
Зер би но даркнес тунайт Лэди, оур лав вилл шайн Джаст пут ёр траст ин май харт Энд мит ми ин парадайс герл Юар эври вандер ин зис ворлд ту ми Э трежа тайм вонт стил эвей
Соу листен то май арт Лэй ер бади некст то майн Лет ми фил ю ин май дримс ай кен маейк ю фил ол райт Энд бэйби фру зе еарс Гона лав ю мор ич дэй Соу ай промис ю тунайт Зет ю вил олвейс би зе лэди ин май лайф
Лэй бек то май тендернес Летс мейк зис а найт ви вонт форгет Гёрл, ай нид ёр свит кеарес Рич аут то а фэнтасти То хартс ин зе бит оф екстази Кам то ми, гёрл Энд ай вил кип ю варм Фру зе шадоус ов зе найт
Лет ми тач ю виз май лав Ай кен мейк ю фил соу райт Энд бейби фру зе еарс Иван вен вир олд анд грей ай вил лав ю мор ич дэй Кас ю вил олвейс би зе лэди ин май лайф
Отличная тема! У меня предложение рационализаторское В первом посте добавлять название песен, которые уже выложенные. Это поможет избежать повтора, а так же будет видно, что есть!
[Michael] Each Time The Wind Blows I Hear Your Voice So I Call Your Name . . . Whispers At Morning Our Love Is Dawning Heaven's Glad You Came . . .
You Know How I Feel This Thing Can't Go Wrong I'm So Proud To Say I Love You Your Love's Got Me High I Long To Get By This Time Is Forever Love Is The Answer
[Siedah] I Hear Your Voice Now You Are My Choice Now The Love You Bring Heaven's In My Heart At Your Call I Hear Harps, And Angels Sing
You Know How I Feel This Thing Can't Go Wrong I Can't Live My Life Without You
[Michael] I Just Can't Hold On
[Siedah] I Feel We Belong
[Michael] My Life Ain't Worth Living If I Can't Be With You
[Both] I Just Can't Stop Loving You I Just Can't Stop Loving You And If I Stop . . . Then Tell Me Just What Will I Do
[Siedah] 'Cause I Just Can't Stop Loving You
[Michael] At Night When The Stars Shine I Pray In You I'll Find A Love So True . . .
[Siedah] When Morning Awakes Me Will You Come And Take Me I'll Wait For You
[Michael] You Know How I Feel I Won't Stop Until I Hear Your Voice Saying "I Do"
[Siedah] "I Do" This Thing Can't Go Wrong
[Michael] This Feeling's So Strong
[Siedah] Well, My Life Ain't Worth Living
[Both] If I Can't Be With You I Just Can't Stop Loving You I Just Can't Stop Loving You And If I Stop . . . Then Tell Me, Just What Will I Do
[Michael] I Just Can't Stop Loving You
[Siedah] We Can Change All The World Tomorrow
[Michael] We Can Sing Songs Of Yesterday
[Siedah] I Can Say, Hey . . .Farewell To Sorrow
[Michael] This Is My Life And I,
[Both] Want To See You For Always I Just Can't Stop Loving You
[Siedah] No, Baby
[Michael] Oh!
[Both] I Just Can't Stop Loving You
[Siedah] If I Can't Stop!
[Both] And If I Stop . . .
[Siedah] No
[Michael] Oh! Oh! Oh . . .Oh . . .
[Siedah] What Will I Do? Uh . . .Ooh . . . (Then Tell Me, Just What Will I Do)
[Michael] Hee! Hee! Hee! Know I Do Girl!
[Michael] You Know I Do And If I Stop . . .
[Both] Then Tell Me, Just What Will I Do
[Michael] Ич тайм зе винд блоуз ай хеар ёр войс соу Ай кол ёр нэйм Висперс ет монинг Аур лав из давинг Хевенс глэд ю кейм
Ю ноу хау ай фил Зис фингс кент гоу вронг Айм соу прауд то сей Ай лав ю Ёр лавс гот ми хай Ай лонг то гет бай Зиз тайм из форевер Лав из зе ансвер
[Siedah] ай хеар ёр войс нау Ю ар май чойс нау Зе лав ю бринг Хевенс ин май харт Эт ер кол ай хеар харпс Энд энджелс синг
Ю ноу хау ай фил Зис фингс кент гоу вронг ай кент лив май лайв визаут ю
[Michael] Ай джаст кент холд он
[Siedah] Ай фил ви билонг
[Michael] Май лайв эйнт ворф ливинг Ив ай кент би виз ю
[Both] Ай джаст кент стоп лавин ю Ай ждаст кент стоп лавин ю Энд иф ай стоп Зен тел ждаст вот Вил ай ду
[Siedah] Каз ай джаст кент стап лавин ю
[Michael] Ет найт вен зе Старс шайн Ай прей ин ю айл файнд Э лав соу тру
[Siedah] Вен монинг эвейкс ми Вен ю кам енд тейк ми Айл вэйт фор ю
[Michael] Ю ноу хау ай фил Ай вонт стоп антил ай хеар ёр войс сеинг ай ду
[Siedah] Зис фингс кент гоу вронг
[Michael] Зис филинг соу стронг
[Siedah] Вел, май лайф еинт ворф ливинг
[Both] Иф ай кент би виз ю ай джаст кент стоп лавинг ю Ай джаст кент стоп лавинг ю Энд иф айл стоп Зен тел ми джаст вот вил ай ду
[Michael] Ай джаст кент стоп лавинг ю
[Siedah] Ви кен чайндж ол зе ворл тумороу
[Michael] Ви кен синг сонгс сонгс оф естедей
[Siedah] Ай кен сей хей.. фаревел ту сороу
[Michael] Зис из май лав энд ай,
[Both] Вонт ту си ю фор олвейс Ай джаст кент стоп лавинг ю
[Siedah] Ноу беиби
[Michael] Oh!
[Both] Ай джаст кент стоп лавинг ю
[Siedah] Иф ай кент стоп
[Both] Енд иф ай стоп
[Siedah] No
[Michael] Oh! Oh! Oh . . .Oh . . .
[Siedah] Вот вил ай ду?? Uh . . .Ooh . . . (Зен тел ми джаст вот вил ай ду)
[Michael] Хи! Хи! Хи! Ай нок ай ду Герл!
[Michael] Ю ноу ай ду Энд иф айл стоп . . .
[Both] Зен тел ми джаст вот вил ай ду
Друзья мои! Тут меня попросили проговорить слова песни) Попробуем:) Что ж, вот так) Надеюсь, это поможет:) Там в одном месте запиночка-но Вы сразу же поймете, где это:) И это вряд ли чему-либо помешает) Советую открыть текст и поставить фоном это чтение. Думаю, будет полезнее) Удачи)
What about sunrise What about rain What about all the things That you said we were to gain... What about killing fields Is there a time What about all the things That you said was yours and mine... Did you ever stop to notice All the blood we've shed before Did you ever stop to notice The crying Earth the weeping shores? Aaaaaaaaaah Aaaaaaaaaah
What have we done to the world Look what we've done What about all the peace That you pledge your only son... What about flowering fields Is there a time What about all the dreams That you said was yours and mine... Did you ever stop to notice All the children dead from war Did you ever stop to notice The crying Earth the weeping shores?
Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaah
I used to dream I used to glance beyond the stars Now I don't know where we are Although I know we've drifted far
Hey, what about yesterday (What about us) What about the seas (What about us) The heavens are falling down (What about us) I can't even breathe (What about us) What about the bleeding Earth (What about us) Can't we feel its wounds (What about us) What about nature's worth
(ooo,ooo) It's our planet's womb (What about us) What about animals (What about it) We've turned kingdoms to dust (What about us) What about elephants (What about us) Have we lost their trust (What about us) What about crying whales (What about us) We're ravaging the seas (What about us) What about forest trails (ooo, ooo)
Burnt despite our pleas (What about us) What about the holy land (What about it) Torn apart by creed (What about us) What about the common man (What about us) Can't we set him free (What about us) What about children dying (What about us) Can't you hear them cry (What about us) Where did we go wrong (ooo, ooo)
Someone tell me why (What about us) What about babies (What about it) What about the days (What about us) What about all their joy (What about us) What about the man (What about us) What about the crying man (What about us) What about Abraham (What was us) What about death again (ooo, ooo) Do we give a damn
Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaah
Вот эбаут санрайз Вот эбаут рейн Вот эбаут ол зе сингс Зет ю сейд ви вё ту гейн... Вот эбаут килин филдс Из зере тайм Вот эбаут ол зе сингс Зет ю сейд воз ёрс энд майн... Дид ю эве стап ту нотис Ол зе блуд ви'в шед бефо Дид ю еве стап ту нотис Зе краин Ёрс зе випинг щёрс?
Ааааааааааа Аааааааааа
Вот хев ви дан ту зе волд Лук вот ви'в дан Вот эбаут ол зе пис Зет ю пледжь ё онли сан Вот эбаут флауирнс филдс Из зеа э тайм Вот эбаут ол зе дримс Зет ю сейд воз ёрс энд майн Дид ю еве стап ту нотис Ол зе чилдрен дед фром во Дид ю еве стап ту нотис Зе краин Ёрс зе випин щёрс
Аааааааааа Ааааааааааа
Ай юсд ту дрим Ай юсд ту гленс биёнд зе старс ноу ай донт ноу веа ви а Олсо ай ноу вив'в дрифтед фа
Аааааааааа Ааааааааааа Аааааааааа Ааааааааааа
Хей, вот эбаут естудей (Вот эбаут аз) Вот эбаут зе си (Вот эбаут аз) Зе хевенс а фолин даун (Вот эбаут аз) Ай кент ивен брис (Вот эбаут аз) Вот эбаут зе блидин Ёрс (Вот эбаут аз) Кент ви фил иц вондс (Вот эбаут аз) Вот эбаут нейчерс ворс (ооо, ооо) Иц оу пленетс вомб (Вот эбаут аз) Вот эбаут энималс (Вот эбаут ит) Ви'в тёрнд кингдомс ту даст (Вот эбаут аз) Вот эбаут элефанс (Вот эбаут аз) Хейв ви лост зеир траст (Вот эбаут аз) Вот эбаут краин велс (Вот эбаут аз) Вё ревейн зе си (Вот эбаут аз) Вот эбаут форест треилс (ооо, ооо)
Бёрнт деспайт оу плиз (Вот эбаут аз) Вот эбаут зе холи ленд (Вот эбаут ит) Торн апат бай крид (Вот эбаут аз) Вот эбаут зе комон мен (Вот эбаут аз) Кен ви сет хим фри (Вот эбаут аз) Вот эбаут чилдрен даин (Вот эбаут аз) Кент ю хеа зем край (Вот эбаут аз) Веа дид ви гоу ронг (ooo, ooo)
Самвон тел ми вай (Вот эбаут аз) Вот эбаут бейбиз (Вот эбаут ит) Вот эбаут зе дейз (Вот эбаут аз) Вот эбаут ол зеир джой (Вот эбаут аз) Вот эбаут зе мен (Вот эбаут аз) Вот эбаут зе краин мен (Вот эбаут аз) Вот эбаут Эбрехем (Вот эбаут аз) Вот эбаут дес эгейн (Вот эбаут аз) (ooo, ooo) Ду ви гив э дэмн Аааааааааа Ааааааааааа
She was more like a beauty queen from a movie scene I said don't mind, but what do you mean I am the one Who will dance on the floor in the round She said I am the one will dance on the floor in the round
She told me her name was Billie Jean, as she caused a scene Then every head turned with eyes that dreamed of being the one Who will dance on the floor in the round
People always told me be careful of what you do And don't go around breaking young girls' hearts And mother always told me be careful of who you love And be careful of what you do 'cause the lie becomes the truth
Billie Jean is not my lover She's just a girl who claims that I am the one But the kid is not my son She says I am the one, but the kid is not my son
For forty days and forty nights The law was on her side But who can stand when she's in demand Her schemes and plans 'Cause we danced on the floor in the round So take my strong advice, just remember to always think twice (Do think twice) Do think twice! (Achakoo!)
She told my baby we'd danced till three, then she looked at me Then showed a photo my baby cried his eyes were like mine (oh, no!) 'Cause we danced on the floor in the round, baby (Pa hoo (hee hee hee) Ta, uh)
People always told me be careful of what you do And don't go around breaking young girls' hearts She came and stood right by me Then the smell of sweet perfume This happened much too soon She called me to her room
Billie Jean is not my lover She's just a girl who claims that I am the one But the kid is not my son
Billie Jean is not my lover She's just a girl who claims that I am the one But the kid is not my son She says I am the one, but the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son Billie Jean is not my lover She's just a girl who claims that I am the one But the kid is not my son She says I am the one, but the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son She says I am the one
Billie Jean is not my lover Billie Jean is not my lover Billie Jean is not my lover Billie Jean is not my lover Billie Jean is not my lover
Billie Jean is Billie Jean is Billie Jean is
Not my lover Not my lover Not my lover Not my lover
Billie Jean is not my lover (she is just a girl) Billie Jean is not my lover (she is just a girl) Billie Jean is not my lover (she is just a girl) Billie Jean is not my lover (she is just a girl)
Billie Jean is Billie Jean is
Billie Jean is not my lover Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover Billie Jean is not my lover
Ши вос мор лайк е бьюти квин фром а муви синс Ай сед ай донт майнд, бат вот до ю мин ай ем зе ван Ху вил дэнс он зе флор ин зе раунд Ши сед ай ем зе ван ху вил денс он зе флор ин зе раунд
Ши толд ми хёр нейм воз Билли Джин эз ши козд а синс Зен еври хед тёрнд виз айз зет дримд оф биинг зе ван Ху вил дэнс он зе флор ин зе раунд
Пипл олвейс толд ми би керфл оф вот ю ду Энд донт гоу ераунд бейкинг янг гёрлс хартс Энд мазер олвейс толд ми би керфл ов ху ю лав Энд би керфл оф вот ю ду каз зе лай бекамс зе труф
Билли Джин из нот май лавер Шиз джаст а гёрл ху клеймз зет ай ем зе ван Бат зе кид кид из нот май сан Ши сез ай ем зе ван, бат зе кид из нот май сан
Фор воти дейс енд форти найтс Зе лоу воз он хёр сайд Бат ху кен стенд вен шиз ин деманд Хёр чемс энд плэнс Коз ви денсд он зе флор ин зе раунд Соу тейк май стронг эдвайс, джаст ремембер ту олвейс финк твайс (Ду ю финк твайс) Ду ю финк твайс! (Achakoo!)
Ши толд май бейби вид денсд тил фри , зен ши лукд ет ми Зен шоуд а фото май бейби крайд хиз айз вёр лайк майн Каз ви денсд он зе флор ин зе раунд, бейби (Pa hoo (hee hee hee) Ta, uh)
Пипл олвейс толд ми би керфл оф вот ю ду Энд донт гоу ераунд брейкинг янг гёрлз хартс Ши кейм энд студ райт бай ми Зен смел оф свит парфюм Зис хепенд мач ту сун Ши колд ми ту хёр рум
Билли Джин из нот май лавер Шиз джаст е гёрл ху клеймс зет ай ем зе ван Бат зе кид из нот май сан
Билли Джин из нот май лавер Шиз джаст а гёрл ху клеймз зет ай ем зе ван Бат зе кид кид из нот май сан Ши сез ай ем зе ван, бат зе кид из нот май сан
Билли Джин из нот май лавер Шиз сейз ай ем зе ван
Шиз джаст а гёрл ху клеймз зет ай ем зе ван Бат зе кид кид из нот май сан Ши сез ай ем зе ван, бат зе кид из нот май сан
Билли Джин из нот май лавер Билли Джин из нот май лавер Билли Джин из нот май лавер Билли Джин из нот май лавер Билли Джин из нот май лавер